Slaaf stivale

“Ze voelt feilloos aan wat ik kan hebben”

Wat een mooie, aardige en laagdrempelige Vrouw dacht ik toen ik voor het eerst met Haar kennismaakte. Later op die avond toen ik naakt op mijn knieën in de hoek zat en Zij diep in mijn ogen keek en meerdere keren in mijn gezicht sloeg besefte ik dat Zij ook een andere kant had. Zij is een echte Dominante, Ze pijnigt graag! Ze speelt geen spel. Ik genoot van deze gedachte en genoot van de pijn die Ze me toebracht. Dit terwijl ik niet eens een echte masochist ben maar de gedachte dat een Vrouw mij pijnigt voor Haar plezier vind ik heerlijk. Die klappen in mijn gezicht waren fijn en vernederend.

Ik ben erg volgzaam en onderdanig en dat is maar goed ook. Ik heb ervaren dat Ze een hekel heeft aan initiatieven die ik Zelf ontplooi. Heb geleerd precies te doen wat Ze beveelt. Een slaaf die goed luistert en gehoorzaam is, dat vindt Ze fijn.

Toch als slaaf ben je ook maar een mens en maak je dus soms een fout. Ik heb Haar weleens, uiteraard niet opzettelijk, boos gemaakt. Daar baalde ik dan echt stevig van. Ik kreeg de opdracht om een straf voor mezelf te bedenken. Dit zou wel een echte straf moeten worden, niet iets wat ik stiekem wel lekker zou vinden. Mijn eigen plas drinken dat zou de straf worden. Ik gruwel bij dit idee. Meesteres Anna ging ermee akkoord. Toen ik weer bij Haar op bezoek mocht komen, gaf Ze me een beker en de opdracht om naar de wc te gaan om de beker vol te plassen. Ze kwam bij me staan en beval me: “drink het op”. Ik bracht de beker naar mijn mond maar tot mijn grote opluchting zei Ze net op tijd: “stop maar. Ik heb gezien dat je bereid was de beker leeg te drinken. Het is goed zo”. Is dat niet lief?

Meesteres Anna heeft een sadistische aanleg maar tegelijkertijd is Ze nooit over mijn grenzen gegaan. Ze voelt feilloos aan wat ik kan hebben. Ik vind dat heel bijzonder.

Ik vind het heerlijk als Ze  om me heen loopt en me slaat met een zweep of cane en onverwacht in mijn tepels knijpt. Als ik niet geblinddoekt ben, zie ik Haar mooie laarzen of pumps. Ik ben dol op Haar laarzen.

Meesteres Anna kan goed met zwepen en canes (Haar passie) overweg waarbij Ze steeds goed in de gaten houdt hoe mijn lichaam reageert en me op die manier optimaal weet te pijnigen en me regelmatig sub space instuurt.

Bedankt Meesteres Anna !
Uw toegewijde slaaf stivale