Slaaf mark (2)

“ik moet Haar gehoorzamen, of ik wil of niet”

Eindelijk was het weer zover ik had genoeg geld gespaard om weer bij U langs te komen. ik keek er al weken naar uit. Uw strenge blik staat iedere dag op mijn netvlies.

Met knikkende knieën ging ik naar U. ik had de laatste keer geen tijd gehad een verslag te schrijven. Hoe zou U reageren ? Direct na binnenkomst kroop ik ineen van Uw stem. ik wist dat ik deze keer extra pijn zou moeten lijden.

De vorige keer moest ik het stopwoord gebruiken, als staf kon dat deze sessie niet, mijn lot lag in Uw handen. ik moest alsnog in een hoek een verslag schrijven en aan U voorlezen. Daarna werd ik geboeid en aan het kruis vastgezet. ik kreeg genadeloos met de zweep. U beval mij met mijn benen wijd te staan en begon met een harde zweep tegen mijn ballen te slaan. ik kroop ineen van de pijn maar moest steeds weer van U rechtop staan.

Nadat ik werd losgemaakt kreeg ik een blinddoek om en begon U met mijn tepels. De klemmen werden er steeds op en afgehaald. De pijn gierde door mijn lijf en ik wilde om genade roepen. U had dit door en gaf aan dat ik dat beter niet kon doen en ging verder.

U beval mij op de grond te liggen en begon mijn ballen met ijs te bewerken. ik wist niet dat dit zo’n zeer kon doen. Na even wachten werden mijn geslachtsdelen ingesmeerd. ik dacht wat gaat mij nu weer gebeuren. mijn geslachtsdelen werden steeds heter en heter en het brandde verschrikkelijk. ik realiseerde mij dat ik deze straf echt verdiend had. als beloning mocht ik daarna Uw voeten masseren, dank U Meesteres.

Daarna werden mijn ballen strak afgebonden en moest ik als een hond achter U aanlopen. ik weet dat dit mijn plaats is, nederig Uw wil volgen. Uiteindelijk moest ik mijzelf aftrekken en mijn sperma opeten.

U keek naar mij en ik keek naar U en dacht bij mijzelf: deze Vrouw/Meesteres kan mij alles laten doen wat Ze wil. ik moet Haar gehoorzamen, of ik wil of niet en ik ben U daar dankbaar voor.

Uw slaaf mark