Slaaf mark

“ik kon niet geloven wat er met mij gebeurd was”

ik was al enige tijd op zoek naar een vaste Meesteres om te dienen en een Meesteres die mij echt onderdanig zou laten voelen. ik wil vernederd worden, als slet behandeld worden en pijn lijden. belangrijk is wel dar er geen uiterlijkheden optreden en alles veilig gebeurd. Toen ik Uw advertentie las was ik meteen benieuwd. Zou ik mijn Meesteres hebben gevonden?

Gelukkig reageerde U op mijn mail en kon U mij op 16 december ontvangen. ik was zenuwachtig en bang voor wat mij zou overkomen. Toen ik U zag zitten wist ik genoeg. Uw blik ging door mij heen en Uw schoonheid deed mij beseffen dat ik mijn Meesteres gevonden had.

De eerste sessie heeft U mijn geslachtsdeel volgehangen met speciale knijpers. De pijn was enorm. Ook mijn tepels kregen het te verduren doordat ik, met tepelklemmen op, een bak met water voor U moest oplikken. ik kromp bijna ineen, het lukte niet. U gooide het water in mijn gezicht. Toen de knijpers eraf werden gehaald kreeg ik een blinddoek om en moest ik de knijpers met mijn mond in een bank doen. Fysiek was dit zwaar en U verplaatste de bak steeds. mijn hele lichaam deed pijn. U sloot mij op in de kooi. Daar zat ik in angst op wat er ging komen. Toen ik losgelaten werd overgoot U mijn geslachtsdelen met kaarsvet. ik vroeg om genade maar U deed het nog een keer. Dank U. U gaf aan dat ik beter mijn lot moest ondergaan om Uw slaaf te mogen zijn. ik kreeg twee zweepslagen en kromp ineen. Dank U. Daarna mocht ik even aan Uw voeten liggen en mocht ik gaan.

De dagen daarna kon ik het niet geloven wat er met mij gebeurd was. ik wilde U zich snel mogelijk weer bezoeken. Gelukkig had ik wat gespaard en was U bereid om mij op 22 december weer te ontvangen. Dank U.

Bij U voor de tweede keer aangekomen voelde ik mij wat meer op mijn gemak alhoewel ik vreesde voor wat komen ging. ik kreeg een monddildo om en mijn ballen werden verzwaard. ik moest van U lopen en voelde mij een echte slet. Daarna bond U mij vast aan het kruis en drukte U mij tegen de muur waarbij mijn tepels het weer te voorduren kregen. Dank U. ik voelde mij zeer onderdanig. Daarna moest ik van U gaan liggen en heeft U mij met een Butt plug anaal ontmaagd. Dit deed veel pijn en ik kreeg de indruk dat U ervan genoot. Dank U.

Toen U klaar was, en ik veel had afgezien, heeft U mij weer overgoten met kaarsvet. ik kon mij met moeite inhouden om geen genade te roepen. U gaf aan dat ik nog beter moet gaan luisteren. Ja dat wil ik Meesteres. Tot slot mocht ik weer aan Uw voeten liggen. Dank U. Het gevoel dat ik aan deze sessie heb overgehouden is dat ik Uw slaaf wil zijn en ik wil dan ook zo vaak mogelijk bij U langs komen. ik ben alweer aan het sparen. Geen lunch en alles bij elkaar knopen om mijn Meesteres te kunnen zien. Wellicht kan ik in de toekomst ook op andere manieren (bijvoorbeeld door schoonmaken en/of mannen te pijpen) geld voor U verdienen. ik zal psychisch nog wel de nodige drempels over moeten.

Uw slaaf mark