Slaaf kees

“Aantrekkelijk en van nature Dominant”

Na vele jaren van omzwervingen en goede en minder goede ervaringen kwam ik op het internet Meesteres Anna tegen. Haar advertentie had een lange en mooie tekst die mij enorm aansprak. Vele jaren had ik mijn lijstje met voorkeuren laten afwerken en hier stond geschreven dat Meesteres Anna doet wat Ze doet en niet met wensenlijstjes werkt.

Voor het eerst in mijn leven ben ik dus zonder wensenlijstje naar Meesteres Anna toegegaan en heb de ervaring van mijn leven gehad. Dit is pure Dominantie zoals Dominantie moet zijn. Meesteres Anna leeft Zich helemaal in je in en voelt je aan als geen ander. Het vertrouwen is er direct en door Haar schoonheid en de manier waarop Ze Zich gedraagt gaf ik mij direct aan Haar over.

Geblindoekt of niet, ik voelde Haar aanwezigheid diep in mij en had direct het vertrouwen dat Zij wist wat ik nodig had en wat ik aankon. Meesteres Anna is sensueel, aantrekkelijk en van nature Dominant. Dat merk je aan alles wat Zij doet. Ze weet beter wat ik nodig heb of aankan dan ikzelf en derhalve dacht ik dat grenzen overschreden werden maar dat was dus helemaal niet zo.

Na een goed gesprek op het kussen aan Haar voeten werd ik naar de douche gestuurd en kwam ik naakt bij Haar terug. Het gesprek en dit ritueel hadden me meteen in de juiste stemming gebracht en het voelde meteen alsof ik voor deze prachtige Vrouw alles over had. Wat ik heel duidelijk voelde en merkte is dat hoe meer je laat merken hoeveel je voor Haar over hebt, hoe meer genot Zij je ook zal verschaffen.

Sedert bijna een jaar heb ik de eer Meesteres Anna te mogen dienen en ik ben erg blij van Haar te mogen zijn. Iedere keer dat we samen zijn is anders en er worden iedere keer nieuwe terreinen ontdekt. Nog nooit ben ik zo lang bij 1 en dezelfde Meesteres gebleven en ik hoop ook nog een lange tijd van Haar te mogen zijn.