Slaaf Jos

“Ik ga nog heel vaak bij Haar komen”

Voordat ik een afspraak durfde te maken met Meesteres Anna, heb ik Haar website vaak bekeken. De foto’s en de teksten hadden een mysterieuze aantrekkingskracht op mij.  Na een tijdje heb ik de stoute schoenen aan getrokken en contact met Haar gezocht. De afspraak was snel gemaakt. Wat Ze zegt doet Ze ook.

Ik werd door Haar slaaf opgehaald en naar Haar huis gebracht. In de hal liet hij mij achter en wees naar de glazen kamer deur :”daar is Meesteres Anna, ga maar naar binnen”. Door het glas zag ik een mooie, slanke Vrouw, elegant gekleed zitten. Na het binnen gaan draaide Ze Haar hoofd om en wees op het kussen voor Haar op de grond. Daar ging ik zitten, compleet overweldigd door deze prachtige, Dominante Vrouw. Maar Ze is ook sterk sensueel: ze oefent een sterk Vrouwelijke aantrekkingskracht op mij uit. Ze straalt Dominantie in al Haar vezels uit. ik wilde niets liever meer dan Haar dienen als slaaf zo goed als ik maar kan.

ik ben nu al een aantal keren bij Haar geweest. Zij verlegd keer op keer mijn grenzen, richt mij steeds verder af tot Haar ideaalbeeld. Zij is teder, maar altijd duidelijk en zeer Dominant, op een rustige, beheerste, maar wel heel duidelijke manier. Ze houdt van de hardere vromen van de SM. Ik dacht dat ik daar al redelijk bedreven in was, maar Zij heeft mij keer op keer naar nieuwe grenzen en heel veel onderdanige voldoening gebracht.
Meesteres Anna, ik wil heel graag door U verder afgericht worden tot een goede slaaf.

Ik ga nog heel vaak bij Haar komen.