Slaaf diamond

“Shine on You Magic Diamond”

Al vele jaren is het grote verlangen om mijn sm gevoelens meer vrijheid te geven en deze te delen. Fantasieën komen en gaan maar blijven veilig binnen mijn eigen brein. Als staalkaart van mogelijkheden is het web natuurlijk een schitterende uitnodiging. Qua heftigheid is er een overvloed aan mogelijkheden wat juist een starter nog onrustiger maakt om in te stappen. Is deze “heavy metal” achtige wereld wel mijn plek? Kan ik dit aan? Durf ik hier mijn diepere ziel en vertrouwen te geven? Allemaal vragen die zich achteraf makkelijk laat beantwoorden.

Welcome to the Magic

Op een avond ontdek ik ineens een site met een heel ander geluid. Niet donker maar licht, juist diepgang in plaats van clichés. Een magische vrouw die niet in beeld komt vertelt met passie haar bijzondere verhaal. Het vuur is meteen helemaal aangewakkerd voor……….Meesteres Anna. Reageren? “Bij voorkeur een goed geschreven introductie van jezelf wel foutloos want Ik heb een hekel aan spel- en grammaticafouten dus kijk goed na wat je schrijft”. Geheel gefascineerd schrijf ik als vanzelf een korte introductie met daarin het verzoek door U ingewijd te mogen worden in deze wereld.
Het wachten begint. Wanneer zal U reageren en wat zal Uw antwoord zijn?  Toch weer twijfel was het niet een impulsieve actie? Na een week wachten hou ik het niet meer en stuur een reminder of U misschien een bepaalde reden heeft voor deze stilte? Direct een reactie dat U de eerste mail niet heeft ontvangen en of ik opnieuw een mail aan Uw wil sturen. Meteen gedaan en de volgende dag al een antwoord dat U het een eer vindt om mij in te wijden en ik U kan bellen voor een afspraak. Ik krijg het koud en warm tegelijk en verlang om U te spreken. U neemt op met “Anna” en Uw mooie zekere stem geeft antwoord op mijn vragen. Een afspraak staat snel gepland. “Moet ik nog zaken voorbereiden of doen” is mijn laatste onzekere vraag. “Nee, zorg dat je op tijd bent” is Uw enige antwoord.

Drie dagen zaten tussen dit gesprek en de komende afspraak maar het zette mijn hoofd geheel op hol. Ik wil alles weten over Meesteres Anna. Maar ook vragen als: Hoe gaat zo’n eerste bezoek? Wat kan je wel en niet vragen, waar liggen eigenlijk mijn grenzen? Hoe safe is safe? Het hele world wide web afgestruind op zoek naar antwoorden. Veel word ik er niet wijzer van alleen dat het me verstandig lijkt om me van onderen helemaal kaal te scheren. De nacht ervoor is slapen onmogelijk. Ik sta in lichterlaaie. Loop voor de zoveelste keer alle fases door die me te wachten staan. Van opgehaald worden tot en met het afscheid nemen van U, die nu al dagen mijn leven bepaalt. Plots bedenk ik me dat banaal geld overhandigen absoluut niet past in dit bijzondere scenario. Een helder moment. Deze ontmoeting voelt als het iconische Pink Floyd cover van twee personen die kennismaken waarbij de ene letterlijk in vuur en vlam staat. Dit magische beeld als kaart past als dank voor deze bijzondere inwijding.

Een zonnige dag, lekker fris, schoon en goed gekleed in een gepaste outfit rijd ik richting Den Bosch. Onderweg blijft de spanning door mijn lijf gieren maar halverwege de rit neem ik de enige juiste beslissing. “Geef je helemaal over aan je eigen diepere wens om ingewijd te worden in de sm wereld door Meesteres Anna”. Exact op tijd ontmoet ik Haar chauffeur, die slaaf blijkt te zijn, op de afgesproken plek. We praten (te) kort want we zijn al snel op de plaats van bestemming. Een mooi modern pand dat voelt goed en geeft extra vertrouwen. Als we de voordeur binnen gaan is de mededeling dat Meesteres Anna in de kamer links zit. Ik adem heel diep, klop op de glazen deur en zie dat U waarschijnlijk “binnen” roept.

Have a collar

Zodra ik door de deur heen ben voel ik een andere wereld. Lichter, warmer maar ook magischer. U staat op en ik hoor en zie U gedeeltelijk daar het felle zonlicht speelt met Uw gezicht. U heet me welkom bij mijn voornaam en vraagt om plaats te nemen. “Knielen of zitten Meesteres” vraag ik voorzichtig? U geeft aan dat het laatste de bedoeling is en daal langzaam neer op het kussen voor Uw voeten. Ik voel me bijzonder want ik ben bij U in Uw schitterende Oosterse jurk die Uw nog magischer maakt wie U al bent. We praten met elkaar, U toont begrip en ik voel van binnen dat ik elke vraag 100% eerlijk dien te beantwoorden. We komen op het onderwerp grenzen en een van de vragen gaat over marks. Ik weet niet wat U bedoelt en vraag om uitleg. Duidelijk legt U uit of er zichtbare sporen achter mogen blijven. Dat lijkt me gezien mijn relatie niet verstandig en geef open de reden waarover bloot. Een heel persoonlijk antwoord van Uw kant volgt wat me ongelooflijk raakt. Hier wil ik op doorgaan maar bijt op mijn lip om U geen diepere persoonlijke vragen te stellen.

Het moment breekt aan dat U verzoekt om te douchen en naakt op U te wachten. Vooraf wisselen we nog snel en zonder toelichting de dank envelop uit. Onder de douche 1001 gedachten maar vooral het gevoel van een mooi en verrassend gesprek.
Snel nog deo en aftershave opdoen en U komt me halen. Mijn hard bonkt want komt er nu een kanteling qua toon en sfeer? Terug naar de grote ruimte waarop de tafel de dankkaart van Pink Floyd staat. U maakt me deelgenoot van Uw passie voor deze band en dat U bij concerten van The Floyd geweest bent. Opnieuw bijt ik op mijn lip want dolgraag wil ik van U weten waar, wanneer en hoe was Uw beleving? Vragen die ik blijkbaar opnieuw in dit scenario als minder relevant acht.

Langzaam loopt U naar Uw Pandora-kast en haalt hier een brede halsband uit die U vastgespt evenals een set polsbanden. U leidt me naar een hangstang in het midden van de kamer en zet me met gespreide armen vast. Het gevoel van onmacht slaat toe. U loopt langzaam om me heen en stelt me gerust. Ik durf niet te kijken en wacht gespannen wat er komen gaat. Uw natuurlijke dominantie is voelbaar. Zeker als Uw muziek keuze de blues wordt. Een muziekstijl die zijn oorsprong vindt als klaagzang van slaven in Amerika! U raakt me aan knijpt soms op tere delen en besluit dat een oogmasker het beste is wat dit heerschap verdient.

Mijn edele delen worden in iets geregen en worden met gewichten verzwaard. Af en toe een trap zorgt voor pijn die net draagbaar is. Dan volgen geniepige stalen klemmetjes die zowel op mijn ballen als tepels belanden. Zeurderige pijn die nog eens verhevigd wordt daar U het nodig vindt hier op te slaan. Na verloop van tijd verwijdert U klem voor klem en dat geeft bij elke bevrijding een pijn kronkel door heel mijn lijf. U komt vlak achter me staan. Ik voel Uw adem alsmede Uw lichaamswarmte. Plots de opmerking “je lekt!” . Ik schaam me en bied Meesteres mijn excuus aan met de woorden “daar kan ik niks aan doen”. Maar U lost het anders op door met een soort zweepje met een flap dit vocht op te vangen en richting mijn mond te brengen met de tekst “proef jezelf maar”.

Opnieuw worden mijn tepels met subtiele klemmetjes gepijnigd zodat ze in brand staan. U Meesteres Anna weet raad en lost dit op door hier ijskoud een ijsblokje tegenaan te houden. Pijn tot op de vierkante millimeter. U houdt blijkbaar een ijsblokje over die ik in mijn bilspleet mag vasthouden. Naast de kou loopt zo het vocht door mijn spleet en het ijsblokje is dan ook binnen de kortste keren gesmolten.

Het vervolg is aan het kruis dat tegen de muur is bevestigd. Extra dilemma is dat naast mijn armen nu mijn benen met een spreidstand vastzitten. Diverse zwepen volgen maar deze zijn eerder stimulerend  dan dat ze enige pijn veroorzaken. Dat kan niet gezegd worden van de volgende beproeving. Op mijn rug liggend op een soort tafel. Langzaam pakt U mijn hand en niet lang daarna voel ik een gloeiend hete vloeistof op mijn onderbuik, rond mijn tepels en in mijn navel. Het meest heftige moment van pijn en voor het eerst twijfel ik of ik dit zonder stopwoord kan volbrengen. Het lukt en een geluksgevoel maakt zich meester in mij. U geeft aan dat ik nu absoluut stil moet blijven liggen daar U met een vlijmscherp mes mijn lichaam gaat verlossen van het gestolde vet. Voor het eerst werkt de oogkap hier in mijn voordeel want geen moment twijfel ik dat U Meesteres Anna behendig met dit mes te werk gaat. Vanuit het niets volgt een kletsnatte baddoek die met een grote vaart op mijn onderlichaam beland die net bevrijd is van de gestolde vloeistof. Even stokt mijn adem maar dan voelt het aan als een verkoeling.

Daarna volgt een zeer aparte massage van mijn edel delen met een apparaat dat ik niet thuis kan brengen. Soms langzaam en dan weer super snel. U lacht want U ziet blijkbaar wat de reactie is van mijn lid op deze prettige kwelling. U telt tot 10 wat het einde inluidt van deze sessie. U bevrijdt me van het oogmasker en ik zie na lange tijd weer licht en niet te vergeten U. We praten na over deze bijzondere ervaringen waarvan U vindt dat na een gespannen begin ik me hervond en geheel overgaf aan U Meesteres Anna. Opgelucht maar vol met adrenaline is het afscheid daar. U waarschuwt nog om rustig terug te rijden en met Uw toestemming mag ik U een kus geven als dank voor deze bijzondere inwijding.

Wish You were here

“Happiness is a warm gun” klinkt uit de luidsprekers op de terugreis. Deze nieuwe ervaring maakt veel meer los dan ik verwacht had. Je helemaal overgeven is veel universeler en werkt ook tot mijn verrassing door op andere fronten. Het weekend loop ik hard met een vaste groep. Na een half uur rennen merk ik dat ik dieper, harder en sneller ga dan voorheen. Afzien, pijn lijden gaat ineens makkelijker en geeft een lekker gevoel. Maar het grootste compliment komt uit een geheel verrassende hoek. Na een aantal dagen merkt mijn partner plotseling op “gebruik jij iets”? Nee, hoe zo? Nou, je luistert echt veel beter naar me!  Even ben ik niet gefocust en denk “wish You were here too”.

diamond