Slaaf a

“Time flies when you’re having fun”

Inmiddels heb ik ongeveer 20 jaren ervaring in BDSM. De meeste ervaringen heb ik opgedaan tijdens mijn bezoeken aan Meesteressen.
Of een sessie bij een Meesteres slaagt, hangt van vele factoren af. Het begint bij jezelf, je instelling, je mindset. Ook is de selectie erg belangrijk.
Daartoe is het noodzakelijk om een publicatie van een Meesteres zeer goed te lezen en op je in te laten werken.

Zo kwam ik uit bij de website van Meesteres Anna. Een afbeelding is belangrijk. Er moet meteen een klik zijn, je moet je kunnen voorstellen dat de Meesteres jou kan overheersen. Soms zie ik een afbeelding van een zogenaamde Meesteres die ik meteen naar Gordons “Hotter than my daughter” zou willen verwijzen.
Ofschoon ik het gezicht van Meesteres Anna niet kon zien, schatte ik wel meteen al goed in dat het bij Haar wel goed zou zitten met Haar Heerschappij. Mijn inschatting werd bevestigd bij gelegenheid van onze eerste ontmoeting. Wow!

Ik ben nogal een controlfreak en ik heb bij mijn bezoeken aan Meesteressen steeds geprobeerd om het spel vooraf naar mijn hand te zetten. Dat is mij vaak gelukt en dit betekende veelal een bevredigende ontmoeting. Ik kreeg echter een tijdje terug een kronkel in mijn brein als ik bedacht dat de Meesteres eigenlijk uitvoerde wat ik Haar “opdroeg” in mijn checklist en in de diverse scenario’s die ik voorafgaand aan een sessie toezond. Dat was een afknapper voor mij; immers, wilde ik niet juist een Vrouw die met mij doet wat Zij wil?

Dit was voor mij de trigger in het verhaal van Meesteres Anna op Haar website. Ze speelt niet Dominant maar Ze is Dominant! Ze doet niet aan wensen en aan scenario’s. Dat wilde ik meemaken. Ik wilde namelijk ervaren hoe het voelt als de Meesteres echt doet wat Zij wil en niet wat het mannetje van Haar vraagt. Als Zij bijvoorbeeld mijn tepels martelt dan weet ik dat Zij dat lekker vindt om te doen en niet dat Zij dat doet omdat ik Haar heb geschreven dat ik dat lekker vind. Dat is een wereld van verschil en zo voelde het ook in mijn brein en in de rest van mijn lijf.

Natuurlijk respecteerde Zij mijn vooraf aangegeven grenzen. Dat vertrouwen had ik vanaf het begin. Verder liet ik Haar begaan en liet ik Haar in al Haar hevigheid over mij heen komen. Het was zo geil!

“Time flies when you’re having fun”.  Al snel waren de gereserveerde twee uren op. Aan het einde zat toch nog iets dat Zij had overgenomen uit een suggestie van mij in een mail aan Haar. Het bleek Haar namelijk enorm aan te spreken.

Ik zie uit naar een volgend bezoek aan Haar. Ik ben van plan om Haar dan langer te bezoeken.

Ik hoop dat Ze mij dan tot de grond afbreekt en dat Zij mij wederopbouwt naar Haar wensen en behoeften.

Slaaf A.