Hoe?

Hoe werkt het?

Sub-lijstjes en wensenlijstjes zijn Mij vreemd, Ik werk er niet mee. Als je voor Mij verschijnt, ben je van Mij. Natuurlijk mag je van te voren, in een kort gesprek, aangeven wat je harde grenzen zijn en deze worden ten alle tijden door Mij gerespecteeerd.

LEES DIT GOED OVER HOE JE TOT EEN AFSPRAAK KOMT:
–    Een nette introductie van jezelf via deze website heeft Mijn voorkeur!
–    Ook kun je Me bellen, met nummerherkenning, echter alleen om een afspraak te maken.
–    Ik ben telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9 tot 22 uur, in het weekend van 12 tot 18 uur.
–    Indien Ik niet bereikbaar ben, bel dan later terug. Op voicemail reageer Ik niet.
–    Bel ALTIJD met nummerherkenning.
–    Op SMS of WhatsApp wordt niet gereageerd.

Afspraken kunnen een dag of enkele dagen van tevoren uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Een afspraak op dezelfde dag is soms ook mogelijk, geef dit duidelijk aan als je een introductie mail schrijft of wanneer je Me belt.

Ik geef de voorkeur aan een goed geschreven introductie van jezelf. Wees beleefd, spreek Me aan met Meesteres en tutoyeer Me niet! Beschrijf jezelf, geef summier je ervaring aan en vertel Me vooral waarom je juist MIJN onderdanige wilt zijn. Onbeleefde introducties en reacties met lange wensen lijstjes worden door Mij niet beantwoord. Ook houd Ik niet van lang op en neer mailen.

Als een introductie Me bevalt, krijg je een reactie en mag je Me bellen om een afspraak te maken. Dit kan alleen per telefoon. Op de dag voor de afspraak bevestig je dit nogmaals per telefoon. Voor de eerste ontmoeting krijg je dan een locatie waar je zult worden opgehaald, je wordt dan gebracht naar het appartement, dat vlakbij is, waar je Mij dan op gepaste wijze kunt begroeten.

Lijkt het je wat? Begin dan hier en misschien zie Ik je dan snel!