Fantasieën?

Alhoewel Ik helemaal niet van wensenlijstjes of sub-lijsten hou en daar ook niet mee werk, geef Ik hier wel aan wat Ik allemaal fijn vind om te doen.

Ben je op zoek naar passievolle maar ECHTE pijn?

Je geeft graag de touwtjes uit handen en je weet wat het is om van pijn te genieten. Kom dan naar Me toe en onderga Mijn passie om pijn toe te brengen. Ik weet wat Ik doe en respecteer je grenzen maar weet ze als geen ander te ontdekken en voorzichtig te verleggen. Een pijnsessie van een uur kost 175 Euro en Ik weet zeker dat het de ultieme ervaring is voor de ECHTE masochist. Laat Me je vervoeren in de wereld van pijn en durf je te laten gaan.

Hoe lang kun jij zonder orgasme?

Heb jij het verlangen je seksualiteit uit handen te geven? Wil je aandacht van een mooie Dominante Vrouw die je op slot zet met een door jou mee gebrachte kuisheidsgordel en de sleutel voor je bewaard? Wil je controle over je seksualiteit op permanente basis? Voor een vast bedrag van 100 Euro per maand, zet ik je met je eigen kuisheidsgordel op slot (Met mijn eigen slot) en houd de sleutel in Mijn bezit. Voor 25 Euro per week hebben we dan ook iedere dag minimaal 1 keer contact via Whatsapp. Voor 175 Euro per uur kun je je kuisheid bij Mij combineren met een sessie waarin Ik je duidelijk maak wat je seksueel voorstelt; helemaal niets namelijk. Ook kun je je kuisheid combineren met een cuckold sessie of pijn sessie, zoals hier ook beschreven. Samen bepalen W/we hoe lang je opgesloten wordt en houd er rekening mee dat Ik het altijd langer wil dan je zelf denkt te kunnen. Mocht je het niet redden dan kun je je kuisheid afkopen, over de prijs zullen W/we het dan wel eens worden.

Eenzame opsluiting?

Even niets meer te zeggen hebben, even niets meer kunnen, even helemaal van de wereld zijn zonder internet, telefoon of enige andere vorm van communicatie. Even je leven en zonden overdenken of even helemaal niets hoeven te denken. Dat kan met een eenzame opsluiting sessie bij Mij. Opsluiting kan in een mooie bench die van alle (on)gemakken is voorzien of in een heel klein kamertje van 1 bij 1 meter. Het kan van 2 uur tot 48 uur. 2 uur opsluiting zonder sessie maar met Mijn aanwezigheid is 150 Euro. 48 uur opsluiting zonder sessie maar met Mijn aanwezigheid is 1.500 Euro (langere sessies zijn inclusief ontbijt, lunch en avondeten, alles volgens Mijn recept). Nadat W/we elkaar goed kennen kunnen W/we ook naar eenzame opsluiting waar Ik niet altijd bij ben maar waar wel de (beperkte) mogelijkheid is tot communicatie indien er iets mis is. Ik kom dan regelmatig kijken hoe het met je is en je van eten en drinken voorzien. De vergoeding is dan zeker wat aangenamer. Eenzame opsluiting is te combineren met een pijn-sessie en natuurlijk kunnen W/we het ook combineren met kuisheid. Mocht je weten hoe lang je wil en waarmee je het eventueel wil combineren dan komen We/we wel op een passende vergoeding uit.

Graag schoonmaken?

Je kunt bij Mij ook huishoudelijke taken uitvoeren. De badkamer hoort altijd schoon te zijn maar ook de vloeren hebben regelmatig een goede beurt nodig. Heb jij skills om dat te doen of wil je het graag leren zodat je het thuis ook wat vaker kunt doen, dan kan Ik een goede en strenge ‘baas’ voor je zijn. Ook het dienen of bedienen als huisslaaf of butler zijn activiteiten die Mij soms goed uitkomen.

Buiten spelen, dinner, shopping, club date?

Nadat W/we elkaar beter hebben leren kennen zijn er ook mogelijkheden om samen buiten (bijvoorbeeld het bos) avonturen te beleven of (op jouw kosten) naar andere locaties te gaan, zoals een shopping spree, dinner date of SM-feest.

SM Massage

Het is ook erg fijn een SM-massage te geven. Er is een professionele massage tafel waar Ik je bijvoorbeeld op vast kan binden en waar dan erg fijne en soms ook minder fijne dingen kunnen gebeuren. Dit is ook uitermate geschikt voor beginnende onderdanigen om kennis te maken met overgave.

Puppy Training

Wil je getraind worden als puppy? Ook dat kan erg leuk zijn voor O/ons beiden. Er is een ruime bench, en Ik leer je met plezier goed naar je Bazin te luisteren.

Travestie

Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn? Bij Mij kun je ook terecht met je Travestie fantasieën. Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje.

Cock and Ball Torture

Me tijdens een sessie concentreren op je pik(je) en ballen kan ook erg leuk zijn. Cock and Ball torture (CBT), is iets wat Ik erg leuk kan vinden als Ik er voor in de juiste bui ben. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken. Tot welke maat kun jij gaan?

Trampling

Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben? Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Dat kan zacht en op blote voeten maar ook hard met (naald)hakken. Ik gebruik je als voetveeg en toorn hoog boven je uit. Voel Mijn macht en Mijn gewicht op je en draag Me met eerbied.

Voet, Laarzen of schoenen fetish?

Ook is het heerlijk een man of vrouw aan Mijn voeten te hebben die mijn Laarzen, schoenen of voeten aanbidt. De echte laars/schoen/voet fetisjist kan, als Ik daar zin in heb, zijn hart ophalen bij Mij.

Anaal

Heb je altijd al wat willen weten wat er anaal mogelijk is? Soms heb ik echt zin om een man eens flink te nemen met Mijn strap-on. Of wil je meer? Wil je opgerekt worden of zelfs een hele hand erin? Fisting is iets wat Ik goed kan opbouwen bij de juiste klik. Denk jij dat aan te kunnen?

Adem Controle

Bij volledige overgave is het vaak ook erg leuk om het hele leven in Mijn hand te nemen. Wanneer adem je? Niet als jij dat wil maar wanneer IK dat wil. Ademcontole is vertrouwen, hoe ver kun je voor Mij gaan? Soms vind Ik het ook erg mooi om je adem te beheersen door met Mijn prachtige (bedekte) billen op je gezicht te zitten. Wat een eer om zo dicht bij je Meesteres te mogen zijn!

Vernedering

Ben je een miezerig mannetje? Heb je een te kleine pik of een te dikke buik? Schaam je je voor wie je bent of wat je doet? Natuurlijk.... en daar maak Ik dankbaar gebruik van door je ermee te vernederen. Ik spuug erop en maak je duidelijk dat het waardeloos is en dat je, indien dat überhaupt mogelijk is, er wat aan moet doen.

Spanking

Heb je straf verdiend, ben je stout geweest of droom je er gewoon van door Mij eens een flink pak op je blote billen te krijgen? Spanking is vaak voor Mij een mooie manier om je wat bij te brengen of om je op te warmen voor meer pijn, verdiend of niet want soms geniet Ik er zelf gewoon van.

Face Slapping

Als je niet wil luisteren dan moet je het soms voelen. Face-slapping is voor Mij een ultiem middel om aan te geven dat je Mij niet respecteert, niet goed luistert of dat je beter op moet letten.